Rabu, Julai 08, 2009

Aura Rajin Tengah Cemerlang...

Makin RAJIN pulak sekarang ni. Perkataan RAJIN ni kena BESAR kan sebab aura ke RAJIN an sekarang ni tengah mencanak2 meternya...

Last week, gatal2 tapak tangan sebab tengah gilers buat cross stitch. Wip yang pertama tinggal 5% saje lagi nak siap...terbantut sebab benang dah habis lah pulak.

Semalam, start dah untuk wip kedua....kena laju laju ni, sementara aura RAJIN tengah mengganas...

wip yang 5% lagi nak siap..



ni pulak lagi 15% nak siap... nampak macam dah settlekan tapi ada lagi yang belum di silang. Buah anggur hijau & purple, apple merah, daun & tepi bakul sebelah kanan yang perlu di silang.

wip buah2an ni lagi lama dari cottage atas tu...3, 4 taun jugak kot usianya.

3 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

clap clap clap
wah rajinnya. kalo akak mahu makan 10 tahun baru siap kot

klavu berkata...

lin, ada byk lagi projek tak siap tuh, tgh rajin ni lin tolong lah siapkan yer *wink*

ina @ nina @ infazety berkata...

nino...
kihkihkih..yg lebih 10taun pun ada, nnt ina wat tayangan kat cni.. jgn x caya udah lah yeee...

k.klavu...
meh anta kat lin projek tu...lin kira murah je *wink*