Rabu, Julai 15, 2009

A Lovely & A Best Blog Award

Lama dah dapat award ni...tapi tak buat jugak. Memandangkan hari ni tak ada n3, maka dengan rajinnya saya buat. Award ni dari Edrina. Thank you soooo muchhhh Ed.





Rules:

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

a. Nino

b. Norish

c. Kak Jelly

d. Raihanna

e. Adrianna

f. wan amalyn

cukup lah tu, saya tak bole nak fikir ni....atau sape2 yang sudi menerima, amat2 dialu2kan...

2 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

assalamualaikum..
hehehe akak pun dapat dari ed
dah tempek kat blog.
anw tq so much dapat lagi sekali
nanti akak buh kat slide mention name ed dan ina yak selaku pemberi award. :)

ina @ nina @ infazety berkata...

waalaikumsalam nino...
ya ke? xpe...janji nino tempek kat slide tu ek...muahhhhhh!!!!