Isnin, April 20, 2009

Penat + Suka + Letih + Gembira



Hai....pesta buku sudah 4 hari berlalu...penat tak usah nak kata...rasa tak cukup oksigen...yang saya pasti berat badan mesti akan turun 2, 3 kg...

Tapi dalam penat-penat + letih-letih....gembira tak terkata, bila berpeluang berkampung di pwtc selama seminggu, saat yang di tunggu-tunggu oleh orang yang macam saya ni "ulat buku"..

Banyak benda nak cerita, tapi simpanlah cerita ni dulu....ni pun dapat masuk sekejap jenguk blog, dah pukul 12 tengah malam, esok pukul 6 pagi nak bangun, baju budak2 tak iron lagi....

Tolong! Tolong! Tolong!......

7 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

ina akak pegi pwtc ahad. andddd akak pegi ke booth ina. akak tak tau yg mane satu ina. masa tu ada dua poms. ina kat kaunter yer..

akak baby kaklong beli somting kat situ. kaklong siap snap pic..

kaklong kata nino yg mana unti ina? akak kata entah nino pun x tau. kaklong pakse akak tanya tapi akak segan masa tu ramai org kat booth ina.

Nina Suria berkata...

salam infa
sounds sonok sgt camping kat pwtc tu, kita jeles berjuta2 lemon tau huhuhuhuhu nak peluk gunung tangan tak sampei

i lap u mmmuah

klavu berkata...

meh sini Lin aku tolong iron baju2 tu sumer *bleh gak beli tiket makcih asiah...* hikhikhik

nurazimah berkata...

Nanti cite tau...EEeee...jelesnya..
tak penah samapi ke bookfair KL...last weekend imah sempat sampai ke pcfair Penang jerrr.Paling dekatlah tu...sure bersesak-sesak kat sana tuh...macam pc fair jugak!!Nanti imah citer...

ina @ nina @ infazety berkata...

nino...

sampai ati tak tegur ina
akceli ina pun tunggu2 gak kemunculan nino tau...hukhukhuk...

kak nina....

lap u 2345...mmg sronok camping tu ttp penat tahap gaban...

kak klavu...

klu lah...klu lah...bole lin eksport baju2 tu...alangkah..alangkah...

zimah...

tunggu ya criter tu...akak tak puas lagi nak merehatkan diri...

nestumrasberi berkata...

ina,
i'm cori akak sampai skrg rasa nyesal tak bertegor-sapa ngan ina
insyaAllah diizinkanNya satu hari kita bertemu

ina @ nina @ infazety berkata...

tulah nino....
ina pn rasa ralat sesangat...
napelah nino tak perkenalkan diri wpun ina dah ada depan mata....

tp cm ner lah x bole kena ngan bb kan...padahal slalu tengok pic dia kat blog nino...

agaknya mmg x ada jodoh kita lagi kak....

insyaallah...satu ari pasti kita jumper...