Khamis, April 02, 2009

Stok Novel

Pesta Buku Antarabangsa akan menjelang tiba...masa nilah ulat-ulat buku seantero dunia akan berkumpul. Wahh!!! ayat macam bagus je kan.....rasa macam dah tak sabar je nak berkampung kat sana...ialah selama ni tiap kali pesta saya hanya berpeluang pergi dua atau tiga kali je...itu pun pergi weekend, time orang tengah ramai giler...susah sungguh nak pilih-pilih novel time tu.

Tapi tahun ni saya berpeluang tido baring kat sana...hahaha...tak de lah...tahun ni saya ditugaskan jaga booth jualan...kawan hb dapat contract dengan KLIBF, so dia minta tolong hb uruskan booth tu...makanya saya pun meng offer kan diri sendirilah...peluang keemasan tu u olls..

Nanti saya update apa yang booth jualan kami jual ya...bukan jual novel ya, tapi premium gift (penanda buku, notepad, fridge magnet, t-shirt) dan macam-macam lagilah....

Time nilah saya nak menambahkan koleksi novel saya. Akceli banyak lagi stok novel yang tak baca, tapi standardlah kan namanya pun ulat buku, so tak banyak, sikit kena rembat gakkan.

Kat bawah ni, list novel yang dah beli tapi tak baca lagi. Banyak gilers tu u olls...ni kalau hb tau, sure nipis cuping telinga saya kena bebel. Novel-novel ni kebanyakkan saya beli time pesta buku dua tiga tahun lepas..

Ada novel yang baru-baru tu semua pemberian x-ofismate saya. Dia ni rajin beli novel, every month dia akan beli...lepas abis baca mesti dia sedekah kat saya. Dulu time keje, tiap-tiap bulan kami selalulah sama-sama gi menapak kat Minerva, Jalan TAR. Dua buah sorang beli, pastu tukar-tukar baca dan sayalah tukang simpan novel-novel tu...Banyak dah stok novel ni...nanti saya update pic container novel saya tu...


  1. abd rahim awang - ego (cesb)
  2. abd rahim awang - kompilasi generasi yang hilang (cesb)
  3. abd rahim awang - pulang (cesb)
  4. abd rahim awang - realiti (cesb)
  5. ahadiat akashah - katerina (ghost writter)
  6. ahadiat akashah - kisah satu malam (ghost writter)
  7. ainon zaini - cinta kembali lagi (ebiza s.b)
  8. ainon zaini - kembalikan cinta (ebiza s.b)
  9. ainon zaini - kembara rindu di sakura (ibook)
  10. aizam aiman - my angel (pts)
  11. aizam aiman - my hero (pts)
  12. amaruszati noor rahim - bila sena kembali berbunga (cesb)
  13. amaruszati noor rahim - kasih sedingin salju (diwangsa)
  14. amelly ann kising - sedetik cinta (ghost writter)
  15. anis sofea - seharum kemboja (kaki novel)
  16. anis zainol - cerita cinta (cesb)
  17. anita aruszi - dedalu di hati (ibook)
  18. anwar razali - asmara seribu cinta (kaki novel)
  19. athirah natasha - gerimis kasih (prima)
  20. azian zahra - bukan sekadar rindu (nhf)
  21. azizah johor - ragam sekeping hati (cesb)
  22. dhiya zafira - rindu belum berhenti (alaf)
  23. dina najat - seteguh kasih aina najihah (kaki novel)
  24. dina najat - takdir cinta (nylea)
  25. diya elora - cintanya kian membara (cesb)
  26. diya elora - lagenda seribu kekasih (utusan)
  27. durrah fatiha - seteguh cinta (alaf)
  28. ebriza aminudin - dakapan kasih (roket kertas)
  29. ebriza aminudin - maharkarya cinta (fajar pakeer)
  30. eizda amani - ke pangkuan cinta (fajar pakeer)
  31. elias hj idris - kehilangan (cesb)
  32. fatinilam sari ahmad - antara dua hati (cesb)
  33. fatin nabila - bahagia kasihmu (alaf)
  34. hannaziera faiz - izinkan aku pergi (nylea)
  35. ida rizyani / thalhah - haura harry (pts)
  36. imaen - bohemian (jemari seni)
  37. imaen - labyrinth (jemari seni)
  38. izza aripin - dan mimpi pun bersatu (kaki novel)
  39. izza aripin - kerana dia cinta (kaki novel)
  40. izza aripin - sebenarnya cinta (nhf)
  41. jessy mojuru - permaisuri hati (cesb)
  42. john norafizan - garis-garis dejavu (jemari seni)
  43. john norafizan - sempadan tanpa seri (cesb)
  44. khadijah hashim - trilogi khadijah hashim jilid 4 (k publishing)
  45. khairyn othman - zahrah de tigris (jemari seni)
  46. lamia aimal - tiga wajah (cesb)
  47. lili rozita - bukan cinta biasa (ghost writter)
  48. lili rozita - mewarna pelangi ( ghost writter)
  49. lynn dayana - jika benar cinta (alaf)
  50. majidah mat jusoh - dua dunia (pts)
  51. manjlara - persis sebutir pasir (jemari seni)
  52. maya adelia - cinta sang pari-pari (nylea)
  53. mina mahanie - seindah pelangi cinta (bmn)
  54. muliati abdul - bahasa kalbu (rhythm)
  55. noorsuraya - panggil aku dahlia (jemari seni)
  56. nora ismail - serasi bersama (nb kara)
  57. norhayati berahim - chinta (nb kara)
  58. norhayati berahim - kasih yang tercalar (nb kara)
  59. norhayati berahim - kembalikan cintaku (nb kara)
  60. norhayati berahim - sakitnya sayang (nb kara)
  61. nuriazam ismail / s.iskandar - kutakluki angkasa (pts)
  62. ramlee awang murshid - adam (alaf)
  63. ramlee awang murshid - hatiku di harajuku (alaf)
  64. rehal nuharis - bila hati berbisik (fajar pakeer)
  65. rose harrisa - mulanya satu cinta (alaf)
  66. ruby hazri - percayalah (jemari seni)
  67. ryana - tautan kasih (alaf)
  68. rynsa - radha (jemari seni)
  69. samsiah mohd noor - anggerik kota (cesb)
  70. sarnia yahya - secantik anugerah (nb kara)
  71. sharifah abu salem - biar rindu berlalu (alaf)
  72. siti rozilah - biarkan aku sendiri (cesb)
  73. syamimi aminolah - airmata kasih 2 (cesb)
  74. suraya megawati - kasih yang terlerai (ibook)
  75. ujang - jibam (cesb)
  76. umi azrina - horizon cinta (alaf)
  77. zuraidah othman - kompilasi ada cinta dimatanya (cesb)
  78. zuraidah othman - mr nice guy (ghost writter)
  79. zuraidah othman - rindu terus berbunga (ghost writter)
  80. zuriani mustaffa - aku bukan untukmu (prima)

Makin panjang pulak n3 saya kan...katanya virus M melanda tapi update tak penah pendek pun....hahaha...kak nino, ina pun tak tau nape bole jadi cam gini, agaknya virus M nina ni peringkat awal lagi kottt...

9 sentuhan jemari:

Sha berkata...

wow... byknyer kak nina... kalaulah sha dapat semua buku tu... alangkah bahagianya :D dah lama betul tak luangkan masa membaca novel :(

nestumrasberi berkata...

waduh waduh banyaknyer buku
dah berkurun akak tak baca novel
rasa cam nak stat balik la....

nestumrasberi berkata...

oppps tadikan tak baca sampai bawah..

hahaha itulah penangan berblog
bila dah stat type tak bleh renti byk la pulak benda nak stori..

nurazimah berkata...

wah banyaknya!!!sejak bila akak collect??dulu imah penah jaga boot bookfair KT untuk koop.usm ikut hubby keje bhgian marketing.slalu dapt buku free dari publisher..

Jid berkata...

K.Fa.. boleh tambah lagi satu bookfair nanti yer... (Hulur Dunia Jam 10 utk K.Infa..).. hehehe

Nina Suria berkata...

wah fa, manyaknyer buku ko.. meh kakmOn tolun bacakan :p

pssstttt kalo dah boley tido baring kat BF, kakmOn nak tumpang dua kaki hikhikhikhik

ina @ nina @ infazety berkata...

sha..
mmg banyak lagi xbc..tp gatal gak nk berbelanja...well..org pompuan cm tu lah kan...hehe

kak nestum...
salah satu terapi minda ni kak...haha..bila bc novel ni rasa cm ner ek!best jeee...

ina ni novel sentiasa ada kat tangan..kadang2 tu time2 masak pun bole nyambil bc nvl lagi...

imah...
sejak taun 2004 kott!! lama jugak lah...minat tu mmg dh lama tp dulu kn anak2 kecik lagi...ms terhad..

jid..
tahniah!! akak pasti beli dunia jam 10 tu sbb nk tau info terkini...hikhikhik

kak nina...
mehlah join fa abiskan buku2 tu...berkurun kot nk mengabiskan..

okey lah tu kak...nanti fa tulung bawak tilam ngan bantal, bole kita golek sama2...

edrina berkata...

wah banyaknya?? (dengan gayak mata terbeliak yak ekeke)

ina @ nina @ infazety berkata...

ed...
lagi 2 weeks akan bertambah koleksi...kihkihkih...