Jumaat, Mei 08, 2009

Award


Dah lama dapat AWARD ni, tapi baru la ni nak wat tayangan kat sini...Terima Kasih Daun Keladi pada FIZAN yang sudi bagi AWARD ni kat saya, walaupun perkenalan kami masih BARU lagi....
Tak kisahlah baru ke lama kan....janji berkekalan....insyaallah...
Dengan ini saya nak buat penyerahan AWARD ni pada list nama di bawah, & silalah ambil yaaa....
1. kak nestumrasberi
2. edrina
3. arianna
4. kak ryn
5. kak ayu
6. kak sue
7. kak nina aka kak mon
8. wan amalyn
9. kak mar (wpun xde blog, tp simpanlah kat mana2 pun)
10. naiz
11. jid

6 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

waduh waduh gumbiranya
bukak je blog nina dapat award
toce toce
nanti yer akak ngah touch up blog tak tahu nak tepek tang mane lagi

kryn berkata...

*mealngkah tertib atas pentas nak amek award* menjunjung kasih dinda :D

bvlgarigirl @ Arianna berkata...

Thanks Kak

I appreciate it =)

ina @ nina @ infazety berkata...

nino, kak ryn & yanna...

moga ikatan ukhuwah ini berkekalan...

ayu berkata...

*sama mcm ryn*
*jln dgn sopan santun,contol ayu..sebab nak tima arward*

*betulkan kebaya sambil wat ucapan*
"tma kasih daun keladi, lepas ni nak le lagi" hikhikhikkk

ina @ nina @ infazety berkata...

kak ayuuuuuuuu.....

wahhhh!!!! siap bagi ucapan lagi... melampau sungguh kakak ku yang sorang ini....