Isnin, Jun 22, 2009

Entah Kenapa..

Entah kenapa saya tak ada MOOD nak UPDATE BLOG. Bukan tak ada kisah nak d hikayatkan, banyak...kisah novel2 saya, kisah anak2, kisah balik kampung baru2 ni, tapi tulah...bila MOOD dah tak de semua benda tak menjadi.


Oleh itu, tiga empat hari ni blog ni tak akan ber update, tapi tertakluk pada perubahan semasa. Kalau tiba2 MOOD tu datang mengebu2 maka adalah n3 terbaru, kalau tiba2 MOOD tu makin menghilang, maka bersawanglah blog saya ni...Sekian TERIMA KASIH.

4 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

ina akak pun rasa cam tu jugak
banyak benda nak publish tapi malas sesangat nak taip.
tapi malas2 pun arini je dah 4 n3...muahaahhhh.

fizan *sew addict!* berkata...

saya pun sama juga kaknina..entah nape..macam malas betul...bukak tenet pun just cek e-mail, baca blog orang..nk update blog sendiri punye la malas.....

edrina berkata...

betul tu ina.. kekadang idea berlambak2 tapi masa lak tak der..busy tahap gaban huhu

anyway take ur time..k
no worry..

ina @ nina @ infazety berkata...

kak nino
fizan &
edrina...

THANK YOU juta2 lemon kat u olls.. muah...muah...muah...