Selasa, Jun 09, 2009

Ramainya Tetamu

Hari ni report awal sikit dari biasa. Huarrggggg!!!! Nauzubillah....ngantuklah pulak. Menguap kali ke bape entah ni...penat sikit hari ni. Tetamu ramai kat rumah. Mak, adik + family dan anak2 buah saya tiga orang. Penuh...bising ngan suara budak2 bermain.

Saya dah usung laptop masuk bilik. Kat ruang tamu dah bentang comforter, tido ramai2. Derang sampai tadi dalam pukul 5.30 petang. Mak saya siap bawak lauk, gulai lemak udang + nenas.

Tadi saya masak ikan patin stim, yang saya dapat semalam. Criter semalam tak hikayatkan lagi, gambar pun tak sempat nak upload.

Esok nak bawak mak jalan2 gi ukur Jalan TAR..haha..mak nak gi shopping untuk RAYA. Hisy!! Nape semua orang gi shopping RAYA?? 3 bulan lagi nak RAYA, pejam celik, pejam celik, cepatnya masa berlalu. Puasa tahun lepas pun tak habis ganti lagi. Ha! U olls macam mana? Dah langsai hutang puasa??

Dulu time keje, senang je nak ganti puasa ni. Selalu buat hari Isnin & Khamis, tapi sejak bersara ni, macam susah sikit nak mengganti....hhmmm...macam2 alasan saya nikan.

Gambar2 nanti saya upload kemudian. Tiga, empat hari ni saya akan bz sikit.

3 sentuhan jemari:

nestumrasberi berkata...

aka pun blom ganti puasa lagi. tangguh tak berenti. minggu ni kata minggu depan. dah minggu depan eh lambat laiiii...hiks

norish berkata...

norish pun belum abis lagi gnti posa.. tinggalnya sebulan.. ganti baru 6 hari..

ina @ nina @ infazety berkata...

nino...

samalah kita...asyik tertangguh2 aje...klu raya tu x mau pulak tangguh2 kan...hehe..

norish...

fuyooo dikk...bershenta nak menganti sebulan tu...ni betul2 kena displin, klu tak...