Khamis, Jun 04, 2009

Oh! Tidakkkk...

Opppsssss.....
Jangan terkejuzzzz yaaa....
memang ni blog saya,
tapi saya sudah gatal2 tangan & jari2 mengodek sana sini...
kunun2 nak tukar background....
memang berjaya tuka,
tapi tengoklah apa jadi...
sib baik sempat lagi copy segala coding...
kena slowly wat balik ni...
tulah tak de keje wat keje..
kan dah kena overtime...
Masuk blog orang sana sini
Cantik2 background
Tu yang tergatal tangan tu
Masuk blog kak nestum, dia ni asyik tuka2
background je, tu yang terjeles..hehehe..
Akceli senang je bagi sape2 yang pandai
Tapi saya ni tak bape nak cerdik dalam bidang ni
sib baik jugak ada blog ceera yang banyak info
bole gi refer kat sana, kalau tak...hhmmm
nangis....thanks 2 ceera..tak kedekut ilmu..

4 sentuhan jemari:

~ thalhazlin ~ berkata...

tapi, cantik je kak?

ina @ nina @ infazety berkata...

tapi akak xpuas ati...

nestumrasberi berkata...

akak dah terlebih mengong tu yang tukar langsir jer...hihih

ina @ nina @ infazety berkata...

nino asyik tuka2 langsir yg wat ina jeles tahap terjojol bijik mata..last2 padan ngan muka.... khikihkih...xde keje wat keje... tp ok gak kan...tuka selera...