Khamis, Jun 04, 2009

Juz 4 MyLuv

Last 2 weeks kan saya punya wedding anniversary. So n3 ni khas untuk tayangan perdana. Bukan nak tayang apa pun. Kami tak celebrate apa2 pun. Saya belikan hb sumthing.

Nak kata surprise pun tak jugak, sebab saya suruh hb pilih sendiri. Senangkan suruh dia pilih, nanti kalau saya beli dia tak berkenan pulak. Saya suruh dia pilih 3 barang

1. Jam Tangan 2. Minyak Wangi 3. Ray Ban

Tiga2 barang ni hb memang buat koleksi. Jam, memang tiap2 hari bertuka, kalau sayalah memang tak kose nak tuka2 jam ni, buat penuh meja je, sib baiklah saya ni tak ikut peel hb, kalau tak mau kena beli lemari khas untuk letak jam kami berdua.

Minyak Wangi ni pulak memang koleksi hb sejak zaman muda remaja dulu. Paling hb suka bvlgari. Time saya baru2 ngandungkan si aiman tu dulu, hb pakai polo...memanglah bau polo tu wangi tapi saya memang tak tahan, siap depan hb saya uwekkkk....kesian hb...

Ray Ban, ni kalau buat koleksi memamg dikira terlampau ni. Mahal weeeiiiii... tapi dulu rega tak lah semahal sekarangkan. Hb punya yang lama dah patah tu yang saya saje2 offer kat dia.

Kami ke Alamanda, PutraJaya. Masuk Pakson. Hb tanya budget saya bape...saya kata pilih je lah dulu...kemudian kira...wahhhhh!!! macam bagus je ayatkan...dalam hati berdoa jugak, harap2 janganlah over budget.

Cari punya cari, jalan punya jalan akhirnya ada yang hb berkenan. Nak tau apa yang dia berkenan tu? Jommmm....

Dalam paperbag ni lah barangnya..jeng..jeng..jeng...

1.

2.

3.

4.

5.



tadaaaa.....dia pilih minyak wangi. Paco Rabbane. entah brand apa yang hb pilih, tapi bau... sangatlah mengoda jiwa & raga...opppssss!!!


On da way balik saya tanya hb, nape pilih minyak wangi, hb kata..jam dia baru beli, ray ban pulak terlalu mahal & minyak wangi sebab dah nak habis....

Tapi memang betul tu, keluar dari Pakson, adalah kedai jual ray ban, saya pun jeling2 gak tengok...mak datuk!!! rega....tak ingat dunia tu...paling murah ray ban saya tengok 700++ itu pun lepas diskaun...

Oopppsss!!! apa untuk saya ya???? Hahaha.....hb tak beli apa2 pun. Akceli hb ada tanya, saya nak apa....tapi saya tak reti pulak nak pikir nak beli apa....hhhmmmm. Hb kata kalau hati tu tak tau nak apa, nanti carry forward je next year...

Tapi saya dah hint2 kat hb apa yang saya nak....tengoklah nanti dapat ke tak ya!!! Rasanya sekarang ni dah banyak benda pulak yang saya nak....hahaha....

3 sentuhan jemari:

fizan *sew addict!* berkata...

akak..sedap banget ke perfume tu?? hari ni birthday asben...bininyer ni tak beli apa pun..huhu nak kena kira pitis gak nih....

nestumrasberi berkata...

sedap ke bau perfume tu nina
stok perfume hb dah tingal serdak.
akak nak suh dia beli perfume paco rabbane la pulak. hb ni susah sikit tak abes ngan escape, ck-one or farenheit. pusing2 kot tu je dari dulu.

ina @ nina @ infazety berkata...

fizan & nino

best ar bau perfume tu....mula2 spry tu mmg kureng tp lama2.. hhmm..rasa nk sium2 je hb ku iteww..kihkihkih...