Jumaat, Jun 05, 2009

Ok Tak Ek?

Akhirnya...inilah hasilnya...tapi masih banyak yang nak kena touch up lagi ni. Penat dah.. dari petang tadi mengodek... begitu gigih saya membuat OVERTIME!!!

Tengok jam dah pukul bape?? 2.08 pagi ya...saya nak tido...penat dah paler otak, copy & paste coding....kalau hati tak sabar, mau je saya 'bersara'.

Sib baik ada blog ceera yang banyak tutorial pasal buat blog ni, kalau tak...nangis..sekali lagi thanks 2 ceera....luv 2 ceera, tak sia2 saya selalu melepak kat blog dia, baca setiap n3 kat blog tu.

Insyaallah, esok sambung lagi kalau tak de keje....dah dekat pukul 3 pagi ni... zzzzzzz.....


3 sentuhan jemari:

fizan *sew addict!* berkata...

yeee!!! hat ni cantik!! lebih cerah dan ceria....

nestumrasberi berkata...

ha a lebih cerah dan very d ceria.
akak pun ngah godek2 jugak ni
umah akak tu cam tak sesowaiiii je..hiks

ina @ nina @ infazety berkata...

fizan & nino...

ina rasa pn cerah sikit drpd sebelum ni ala2 feminin gitew...
tp apa2 pn banyak benda nk kena blaja arr pasal blogspot ni... nak kena cari sifu yang sesuai...